Geeks & Gadjet

Digi Tawarkan Tambahan 7GB Pelan Internet Kepada Pengguna Prabayarnya. Hanya RM28 Sahaja!!

Data internet dan bloggers Antara perkara yang paling penting untuk bloggers selain daripada gajet-gajet yang boleh membantu memudahkan kerja menerbitkan entri ialah data internet. Bagi aku data internet yang mencukupi adalah perkara yang wajib ada untuk seeorang blogger. Mana tidaknya, hidup...

Emel Dengan Domain Sendiri Adalah Lebih Poyo…!

Biasanya kita buat emel dengan menggunakan emel percuma yang menyediakan storage yang besar. Antara penyedia emel yang menjadi pilihan adalah gmail, yahoo mail, hotmail dan beberapa penyedia emel yang lain lagi. Antara banyak-banyak penyedia emel tu aku rasa gmail la...

Apple iPhone 7 & 7 Plus – Apa yang di upgrade sebenarnya

Antara perkara yang aku suka ialah mengikuti perkembangan terkini gajet-gajet. Gajet yang paling aku suka ikuti adalah smartphone. Itu jer la yang aku mampu. Nak beli memang tak larat la. Sebab smartphone ni memang kejap-kejap jer akan keluar yang...

Bagaimana Cara Untuk Elakkan Instagram Daripada DiHacked?

Salam... Artikel 4 Kelebihan Ada Followers Instagram Yang Ramai yang aku hasilkan sedikit masa dulu seringkali mendapat view dan komen. Aku terlintas nak tulis entri ini pun sebab aku baru saja mendapat komen di entri tersebut. Kali ini blogger dari...

PatentMall Tempat Pertemuan Pemilik Patent Dan Orang Ramai Secara Online

Produk mantap tapi tidak diketengahkan Hydra Sky Juice, mineral water brewed by membrane... Produk yang diresearch dan dikeluarkan oleh Universiti Teknology Malaysia. Ini adalah contoh produk yang telah dipatentkan tetapi belum dikomersialkan. Universiti tempatan kita memang berkemampuan tinggi dalam research dan...

MOST COMMENTED

Video Brosur – Cara Pengiklanan Alaf Baru Untuk SME

Macam-macam cara kita dapat lihat orang mengiklankan produk dan servis mereka. Cara pengiklanan ini juga sentiasa berubah dari masa ke semasa mengikut arus perkembangan...

HOT NEWS