Home Geeks & Gadjet

Geeks & Gadjet

Cara Elakkan Rakan Anda Meluat Dengan Status Media Sosial Anda!

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Pernah tak anda buka akaun facebook anda dan lihat berpuluh-puluh notifikasi yang sedang menunggu untuk anda klik? Aku rasa semua orang yang ada FB ada pengalaman ini. Itulah kemudahan untuk pengguna FB mengetahui adanya interaksi antara rakan-rakan...

Ninetology Mampu Bersaing Dengan Jenama Smartphone Yang Lain

Ninetology, sebuah syarikat pengeluar teknology peranti mudah alih ASEAN sungguh cepat meletakkan jenamanya di persada antarabangsa. Mungkin strategy pemasaran yang digunapakai memang berkesan. Aku mula menyedari kehadiran Ninetology pada awal tahun yang lalu walaupun jenamanya sudah agak lama berada di...

OS Terbaru Daripada Android

Android ialah sistem operasi untuk peranti mudah-alih berasaskan Linux seperti smartphones and komputer tablet. Ia dimajukan oleh Open Handset Alliance yang diketuai oleh Google. Antara yang menarik tentang Android ini ialah ia menggunakan nama-nama makanan untuk Sistem Operasinya. Antara sistem operasi...

Digi Tawarkan Tambahan 7GB Pelan Internet Kepada Pengguna Prabayarnya. Hanya RM28 Sahaja!!

Data internet dan bloggers Antara perkara yang paling penting untuk bloggers selain daripada gajet-gajet yang boleh membantu memudahkan kerja menerbitkan entri ialah data internet. Bagi aku data internet yang mencukupi adalah perkara yang wajib ada untuk seeorang blogger. Mana tidaknya, hidup...

Pagi-pagi Aku Dah Charoot Orang…!!!

Hahaha. Pepagi lagi aku dah charoot hari ni.. Bahaya jugak typo ni.. Nak-nak kat Whatsapp. Sekejap jer boleh viral wooo... Kalau dulu lagilah. Dulu whatsapp tak ada function delete. Kalau dah typo, memang kena hadap sampai bila-bila la jawabnya. Nasib...

MOST COMMENTED

This Flock Of Sheep Is Very Real, Even Though It Looks...

Burn her anyway! Well, we did do the nose. And this isn't my nose. This is a false one. Am I right? I am...

HOT NEWS